Resources Denmark ApS

Resources har et stærkt værdigrundlag baseret på faglighed, erfaring og anstændighed, og vi har et klart defineret mål om at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner.

Vi er et konsulenthus med et stort fokus på at være "hands on" med opgaveløsningen, og vi har gennem tiderne udført mange forskellige opgaver for vores kunder.

Vi er meget opmærksomme på, at opgaveløsningen skal være på kundens præmisser, derved sikrer vi, at opgaverne bliver forankret i organisationen.

Resources kan bistå jeres virksomhed med en bred vifte af roller, der spænder fra ad hoc-opgaveløsning over tovholder for større økonomi- og IT-projekter til at udfylde interim stillinger. Vi hjælper jer også gerne med at finde jeres nye medarbejdere.

Hvorfor Resources som sparringspartner?

Som sparringpartner tager vi aktivt del i de udfordringer, virksomheden står overfor, og derved sikres forankring af løsningerne i virksomheden. Vores erfaringer kombineret med høj faglighed gør, at vi kommer i mål med opgaverne.

Desuden er det vigtigt for Resources, at vores kunder oplever fuld gennemsigtighed omkring prisen på den enkelte opgave. Den aftalte pris, er den aftalte pris - ingen "skjulte" tillæg.