JP Kristensen

Der er mange måder at rekruttere de rigtige medarbejdere på!

Uanset om du skal bruge en ny medarbejder, specialist, projektleder, leder eller et nyt bestyrelsesmedlem, hjælper vi dit firma med rekruttering og ansættelse af de rigtige. For os er mottoet: Kvalitet og hastighed er vigtigt. Vi ved godt, at når du har erkendt at mangle en ressource til dit firma, så koster det dig penge at vente på den rigtige. Der er beregninger som sandsynliggør, at for hver uge du venter – så taber du i gennemsnit cirka 10.000,- kroner pr. uge.

Derfor er det vigtigt for os at vores hastighed på rekrutteringen er hurtig. Der er også beregninger som sandsynliggør at hvis du rekrutterer den forkerte medarbejder koster det i gennemsnit ca. 250.000,- kroner. Så kvalitet er nøgleordet her. Og hvis hastigheden skal være høj kræver det at kvaliteten er rekrutteringsprocessen er høj. Det er den kombination vores rekrutteringsfirma er specialister indenfor.

Vi tilbyder både et lokalt og et internationalt rekrutterings koncept for at tiltrække den rigtige kandidat til dig og dit firma, ligesom vi tilbyder at finde den rigtige medarbejder både til et fast job, projektansættelse eller interim (midlertidig) ansættelse. Derudover tilbyder vi at rekruttere bestyrelsesmedlemmer med netop de kompetencer du mangler til at gøre din virksomhed succesfuld.

I vores rekrutteringsproces arbejder vi blandt andet med netværksrekruttering, internationale databaser, målrettet internet annoncering, headhunting og search fra vores egne kontorer i Spanien og Indien. Vi tilbyder en proces, hvor du på forhånd kender leverancerne og datoerne for leverancerne.