DEDIKATION ApS


Er du på jagt efter et nyt job, eller vil du videre i din karriere, så har du mulighed for at finde det her!

DEDIKATION her rekrutteret sælgere siden 2013 med stor succes. Vi har specialiseret os i at rekruttere sælgere fordi det er det vi er gode til! Vi har arbejdet med salg og med sælgere i over 20 år, og ved derfor hvad der driver sælgere og hvad der skal til for at de trives i en virksomhed.

Hos DEDIKATION sætter vi en ære i, at matche kandidater med de rigtige stillinger. Det gør de fleste rekrutteringsbureauer, men hvad gør vi så anderledes...?

Vi udfordrer vores kunder og kandidater på en inspirerende måde, så hvis det ikke er dig der ender med at blive ansat, så har du helt sikkert fået noget andet med på vejen og er blevet klogere på dig selv og hvad du søger i din karriere.

Det er vigtigt for os at nå ind til kernen og kulturen hos både virksomheden og kandidaten – det er der vi kan se, om det er det rigtige ”kultur-match” og dermed den rigtige rekruttering.

Vi ser ikke bare kandidaterne ud fra de bokse de har krydset af og det eksamensbevis de har. Vi læser mellem linjerne og læser kandidatens profil, personlighed og adfærd. For vi ved det er nemmere at tilegne sig færdigheder, end at lære at passe ind i en virksomhedskultur.

Så når vi siger ”Hire for attitude, train for skills”, så mener vi det!

Hvis du er klar på at blive udfordret og ikke er bange for at være dig selv, så kan vi helt sikkert finde det rigtige job til dig!