People Executive


People Executive leverer kvalitetsløsninger lokalt og globalt inden for executive search, search & selection og fleksible rekrutteringsservices, der skræddersyes agilt til den konkrete opgave. Vores metoder og værktøjer er gennemprøvede og håndteres af erfarne headhuntere og konsulenter gennem hele processen fra start til slut med integritet og forretningsforståelse. Vi gør det ikke sværere end nødvendigt, men går heller aldrig på kompromis med kvalitet og ordentlighed. Fra vores lokationer i Aarhus, København og Aalborg dækker vi Danmark bredt – og som udvalgt dansk partner i verdens største executive search netværk, IRC executive search partners, kan vi levere globalt. Læs mere på www.peopleexecutive.dk

I People Executive har vi fokus på de sunde værdier i jagten på succes for vores kunder og kandidater. Vores ambition er at være din foretrukne partner inden for alle aspekter af rekruttering og udvikling af dine ledere, specialister og talenter. Den ambition kan vi have, fordi vores erfaring og integritet sikrer kundeværdi og konkrete resultater. Vores dybe erfaring og høje faglighed gør, at vi med ro i maven siger tingene, som de er. Helt ærligt. Også når det gælder valget af den endelige kandidat, eller hvis rollen er uklar. For vi er medspillere - ikke medløbere.

Vi behandler alle parter ordentligt og tager os tid til at lære dem at kende; for hvem ved, om de er den rigtige kandidat i en anden rolle? Derfor gør vi os umage med at gøre dem til en del af vores stærke netværk af såvel HR, funktionschefer og direktører – og kandidater til bestyrelsesniveau. Et netværk, vi er rigtigt stolte af.