Compass Human Resources Group A/S

Compass Human Resources Group hjælper din virksomhed med at tiltrække og rekruttere de helt rigtige medarbejdere samtidigt med, at vi fungerer som en pålidelig sparringspartner.

Vi har både multinationale selskaber og mindre familieejede virksomheder blandt vores kunder, men størrelsen er ikke afgørende for os. For Compass er udgangspunktet altid det samme for ethvert samarbejde. Vi tager udgangspunkt i fem områder relateret til kundens organisation for bedst muligt at identificere de kompetencegab, der begrænser organisationen i at opnå sit fulde potentiale samt for at forstå de behov, udfordringer og den virksomhedskultur, der præger vores kunders brancher.

I mere end tre årtier har Compass i samarbejde med vores kunder bidraget til virksomheders udvikling igennem strategiske ansættelser, som alle har taget udgangspunkt i den direkte dialog med vores kunder. Med kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Storbritannien og Schweiz har vi forståelse for det nordiske og europæiske jobmarked, og vi kan derfor bruge vores viden og kandidatnetværk til at løse stillinger på tværs af landegrænser.

Compass' fundament bygger på relationer til mennesker, derfor imødeser vi altid formelle såvel som uformelle henvendelser. Kan vi besvare et spørgsmål eller hjælpe dig videre igennem sparring, er du velkommen til at kontakte os. Vi specialiserer os i seks segmenter: Life Sciences & Healthcare, Industrial & Transportation, ICT, Financial Service & Management, Energy & Renewables og Consumer Products. Alle vores konsulenter og researchere er specialiseret i hvert sit industrielle segment for at give den bedste rådgivning til vores kunder og kandidater.