Tilvalgsprodukter

I nogle tilfælde skal der lidt ekstra til for at få de rigtige ansøgere. Måske fordi stillingens beliggenhed udgør en udfordring, eller fordi udbuddet af kandidater, med netop de kompetencer I søger, er lille.

Derfor har vi sammensat en række tilvalgsprodukter, som du kan købe som supplement til din jobannonce. Ikke alle produkter giver mening til hver rekruttering, men det vil vi meget gerne rådgive dig om.


StepStone QuickApply

0 kr.

Med StepStone QuickApply får du et gratis online ansøgningssystem, der hjælper dig med at styre din næste rekruttering på en smartere, enklere og mere professionel måde - som overholder de nye GDPR-regler. Du skal bare have en jobannonce på stepstone.dk, så har du automatisk adgang til systemet.

Du får et simpelt overblik over alle indkomne ansøgninger samt prædefinerede mailskabeloner til at bekræfte modtagelse af ansøgning, indkalde til interview og sende afslag. Det er nemt, skaber overblik og giver glade ansøgere.


Skyscraper Banner

4.950 kr./pr. uge

Bliv synlig overfor de mange tusinde karriereprofiler, der hver dag søger job på stepstone.dk. Skyscraper Banneret er en god, effektiv og målrettet mulighed for at skille sig ud fra mængden.

Banneret kan udformes af vores konsulenter eller dit eget reklamebureau, og kan være enten statisk eller animeret.


Grafisk Skabelon

3.500 kr.

Øg din virksomheds branding og skil dig ud fra mængden med en Grafisk Skabelon som bruges på alle jeres aktive stillingsannoncer hos StepStone.

Skabelonen består typisk af en fast top og/eller bund, der viser din virksomheds visuelle identitet og logo.


Bannerproduktion

2.000 kr.

Vi skræddersyr bannere helt efter dine ønsker, så jeres visuelle identitet afspejles i grafikken.


Forsidejob

1.000 kr./pr. uge

Et Forsidejob indebærer, at din jobannonce bliver vist på StepStones forside. Med et Forsidejob får jobsøgere allerede en introduktion til jeres ledige stilling, når de besøger vores forside. Dette giver mere fokus på jeres annonce og flere klik på jeres jobannonce.


Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Alle priser er opgivet ekskl. moms.