Hvorfor StepStone?

StepStone er Danmarks førende ledersite. Vi hjælper virksomheder, der har brug for de rigtige ledere på de rette pladser. Det er det, vi laver hver dag – og det er det, vi er bedst til.

Der er forskel på rekrutteringer! Men vi har forsøgt at gøre det nemt for jer. Afhængig af situationen har vi forskellige løsninger, der dækker de flestes behov. Og vi kan også hjælpe jer med processen, hvis tiden er knap. Vi kan bl.a. hjælpe med at skrive jeres annoncer, det grafiske udtryk, kampagner og ikke mindst at gøre selve rekrutteringsprocessen mere effektiv. Og vi gør det ikke alene i Danmark, men i hele verden. International rekruttering kan du nemlig klare via din lokale danske kontaktperson i StepStone.

Hvad får du med StepStone?

  • Overskuelige løsninger, der matcher netop jeres behov – i Danmark og hele verden.
  • Din annonce lægges online på vores site, der besøges af 100.000 brugere hver måned.
  • Alle annoncer matches og sendes som morgenmail til de relevante kandidater, der i øvrigt kan tjekke annoncen nemt via mobil, pc eller iPad.
  • Mulighed for at komme i kontakt med både aktive og passive kandidater vha. StepStone og vores stærke strategiske partnere. Partnere inkluderer bl.a. Business Danmark og Jobindex.
  • Effektiv hjælp til rekrutteringsprocessen i form af professionel håndtering af kandidaterne i processen.
  • Mulighed for kortere tiltrækningskampagner, hvor vi når de passive kandidater og længerevarende brandingkampagner, der hjælper både på kort og langt sigt.

Brugere og CV-databasen

StepStone er jobsitet for alle med en lederprofil. Derfor finder du kandidater, der leder inden for mange forskellige områder – blandt andet inden for salg, marketing, økonomi, HR og mange flere. Med andre ord er vi hele Danmarks ledersite.

Download her oplysninger om vores brugere og kandidater i CV-databasen: