Event: Kampen om internationale talenter 2018

Danmark er faldet på listen over attraktive arbejdsdestinationer ifølge ny global undersøgelse. Men hvad betyder det for danske virksomheder? Og hvad skal du tilbyde for alligevel at tiltrække udenlandske talenter?

Globalt set er det blevet mindre attraktivt at arbejde i udlandet. Også Danmark er blevet mindre attraktiv, når kandidater søger til udlandet for arbejde. Til gengæld er flere danskere åbne for at arbejde i udlandet. Og det skaber en udfordring, når alle analyser peger på, at Danmark kommer til at mangle arbejdskraft i fremtiden.

Hvad er de internationale rekrutteringstrends? Hvor finder du de talenter, du leder efter? Leder du de rigtige steder? Hvad er vigtigt for disse eftertragtede talenter? Hvor mobile er de, og hvor ønsker de at arbejde?

Få svar på disse, og mange andre spørgsmål, når StepStone inviterer til et nyt og spændende event om international rekruttering. Eventet tager udgangspunkt i Global Talent Study 2018, en helt unik og verdensomspændende analyse med over 366.000 besvarelser fra hele verden, lavet i samarbejde mellem The Network og Boston Consulting Group – og vi har samlet en perlerække af oplægsholdere fra ind- og udland.

Uanset om du rekrutterer til kontoret i Danmark, eller til en afdeling i udlandet, får du her brugbar viden om international rekruttering og vigtige tendenser. Hør også, hvordan FN finder internationale medarbejdere fra kontoret i København – og bliv rustet til kampen om de bedste talenter fra hele verden.

Tilmeld dig

Program

8.30: Registrering og morgenmad

9.00: Velkomst og intro, Kaare Danielsen, adm. direktør, StepStone

9.15: Det danske rekrutteringsmarked v/Andreas Malby, Partner & Managing Director, Boston Consulting Group København

9.45: Global Talent Study v/Mike Booker (UK), Managing Director, The Network

10.30: Pause og netværk

10.55: Case: International rekruttering fra kontoret i København v/Amaury Mallet, Talent Outreach Advisor, UNOPS

11.25: Afrunding og spørgsmål, efterfulgt af en let, stående frokost


Efter programmets officielle afslutning står StepStone til rådighed for at tackle konkrete udfordringer eller besvare spørgsmål til Global Talent Survey, samtidig serverer vi en let stående frokost.

Hvor og hvornår

Torsdag d. 30. august kl. 8:30-12:00 i Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København. Registrering starter kl. 8:30.

Tilmelding

Da der er begrænsede pladser, skal du afvente bekræftelse på din tilmelding, før du er endeligt tilmeldt.

OBS! Da pladserne er eftertragtede, er der et no show fee på 500 kr. pr. person. Max 2 deltagere pr. virksomhed.


Oplægsholdere

Andreas Malby, Partner & Managing Director, Boston Consulting Group København

Andreas har været ansat i BCG siden oktober 2009. Han er en vigtig del af Consumer and Organization-praksisområdet og har arbejdet globalt på mere end 55 projekter. Før BCG var han ansat i fire år som advokat i advokatkontoret Kromann Reumert.

Mike Booker, adm. direktør, The Network

Mike Booker er adm. direktør hos The Network, en unik sammenslutning af verdens ledende jobsites. I 2005 blev Mike ansat hos Totaljobs (en af The Networks grundlæggere) efter 5 år hos Monster. Mike er medforfatter af rapporten Decoding Global Talent med Boston Consulting Group, som giver indsigt i globale jobsøgendes mobilitet og arbejdsgiverpræferencer.

Amaury Mallet, Talent Outreach Advisor, UNOPS

Amaury Mallet er uddannet i forretningsledelse og marketing fra henholdsvis Montpellier Business School (Frankrig) og Solvay Business School (Belgien). Amaury har mere end 8 års erfaring inden for HR-feltet. I dag er han Talent Outreach Advisor for UNOPS i København med ansvar for udvikling og implementering af UNOPS globale rekrutteringsstrategi for at bygge en stærk pipeline for forretningskritiske roller, som fremmer køns- og international diversitet samt forbedrer FN-agenturets employer branding.