Samtykke til nyhedsbrev for arbejdsgivere

StepStone må sende mig nyhedsbrev på e-mail med tips, guides og baggrundsviden om rekruttering, employer branding, fastholdelse, arbejdsmarkedet inden for international rekruttering samt vores løsninger og services. Derudover får jeg også information om messer, kurser og arrangementer afholdt af StepStone og StepStones moderselskab Jobindex samt Jobindex-koncernens selskaber (StepStone, it-jobbank, IDG Kurser og Computerworld) samt samarbejdspartnere (The Network, Actee og Dansk HR) og konkurrencer – også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

StepStone må indsamle og bruge data om mig og de oplysninger, som er i min profil, til at målrette indholdet i nyhedsbrevet, så det bliver så relevant for mig som muligt.

Mine data vil blive opbevaret af StepStone, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen eller via min kundeside.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må StepStone benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Læs StepStones persondatapolitik, hvis du ønsker oplysninger om de data, StepStone har om dig og muligheden for at opdatere data.