DM i e-ledelse 2020

Forbedr dine distanceledelsesevner og få din personlige leadership profile – mens du dyster om gevinster til en samlet værdi af 62.000 kr.!

Du kan spille selv og dyste mod fremmede, eller du kan sætte et spil op, hvor du udfordrer kollegaerne i din virksomhed. Opret en profil eller log ind og kom i gang med det samme!

Kom i gang!

DM i e-ledelse – kort fortalt

Et spil tager kun 15 minutter, så du kan hurtigt komme i gang. Hvis du ønsker coaching undervejs, tager spillet 1 time. Du kan pause og fortsætte, hvor du slap. Spillet foregår på engelsk.

Du dyster online mod 25 andre i en pulje. Puljerne vil være åbne, indtil alle har spillet – og maksimalt i 2 måneder. Vi har sat et scoreboard op, så du let kan se, hvordan du står i forhold til andre.

Scorer du højt nok til at være blandt de bedste, bliver du inviteret til at dyste om æren og hovedgevinsten i finalen på Træfpunkt HR torsdag den 24. september kl. 12.30-14.00.

Dit udbytte

I et online spil simulerer du realistiske dilemmaer, hvor du træner dine evner til at lede forandring ved at træffe en række valg og få dine medarbejdere med ombord. Det er kompetencer, du kan tage direkte med over i dit virke som leder, og ved afslutningen får du din personlige leadership profile.

I år er der fokus på distanceledelse, så hvis du spillede med sidste år, er dette altså et nyt, spændende og lærerigt spil! Valget var naturligt oven på et forår, hvor vi alle blev kastet ud i at lede på distance.

Det koster ikke noget, og alle ledere kan være med. Spillet udbydes i samarbejde med vores samarbejdspartner Actee.

Udover æren og udvidede lederkompetencer kan du deltage i DM i e-ledelse, hvor hovedgevinsten er et gavekort på 12.000 kr. til MEYERS restauranter og et årsabonnement til Actees spilplatform til en værdi af 50.000 kr. – til hele din virksomhed.

Vil du have nyhedsbreve fra StepStone?

Ja tak, jeg vil cirka en gang om måneden gerne modtage StepStones nyhedsbrev med tips, guides og baggrundsviden indenfor fx jobansøgningen, CV’et, jobsamtalen eller karriereskiftet inden for lederstillinger samt ind i mellem en konkurrence. Læs hele samtykkeerklæringen her.

Sidste års vinder i DM i e-ledelse: Spillet trænede mig i omstillingsparathed

Når vinderen af sidste års DM i e-ledelse, Henrik Storm Matthesen, tænker tilbage på, hvad han tog med sig fra spillet, er det evnen til at omstille sig.

Test dig selv som leder

Årets spil har fokus på distanceledelse. Du skal lede en mindre afdeling, der er tvunget til at arbejde hjemmefra. I spillet trænes du således i at træffe udfordrende beslutninger og forstå forskellige team-medlemmers reaktion. Dine beslutninger har forskellige udbytter, men hvilke dilemmaer løber du ind i? Hvad er konsekvensen af dine valg? Hvordan sikrer du, at du får hele dit team med?

I samarbejde med Actee giver StepStone dig adgang til en række andre ledelsesspil, der tester dine lederevner og klæder dig teoretisk på til hverdagen som leder.