DM i ledelse 2021

Styrk dine ledelsesevner, når lockdown ophører – og få din personlige leadership profile – mens du dyster om gevinster til en samlet værdi af kr. 67.000!

Du kan dyste mod fremmede, eller du kan sætte et spil op, hvor du udfordrer dine kolleger.

I år er der fokus på problematikker, der kan forekomme, når lockdown ophører, og vi alle skal tilpasse os den nye normal. Actee ledelsesspillet - The Transition - præsenterer helt nye ledelsesdilemmaer på et meget relevant, dog fremmed, territorie. Så hvis du spillede med sidste år, er dette altså et nyt, spændende og lærerigt spil! Valget var naturligt oven på et år med lockdown. Spillet præsenterer lederes såvel som medarbejderes perspektiver på problematikker ved at vende tilbage til kontoret. Dit job som konsulent er at sikre trivsel såvel som en effektiv tilbagevenden.

Deltag

DM i ledelse – kort fortalt

Et spil tager ca. 15 minutter, så du kan hurtigt komme i gang. Hvis du ønsker coaching undervejs, tager spillet 1 time. Du kan pause og fortsætte, hvor du slap såfremt du logger ind med den samme bruger som du spillede med i første omgang. Spillet foregår på engelsk.

Du dyster online mod andre. Spillet vil være åbent til 3. september. De fem, der har scoret flest point, bliver inviteret til at deltage i finalen. Vi har sat et scoreboard op, så du let kan se, hvordan du står i forhold til andre.

Finale på Træfpunkt HR

Onsdag den 22. september kl. 12.45-14.15 i Øksnehallen, København.

Træfpunkt HR er Danmarks største og vigtigste HR-event, hvor HR-ansvarlige mødes på messen for at netværke, opnå ny inspiration og få et overblik over de mange HR-produkter og services, der findes på markedet.

Udover adgang til over 150 udstillere inden for HR-området, har besøgende adgang til et stort konference- og aktivitetsprogram. Messen holdes af DANSK HR, og den holdes for 21. gang i 2021.

Vinderen fra 2020

Susanne har arbejdet med ledelse i over 15 år, men er først for nyligt blevet en del af den offentlige sektor. Til dagligt arbejder hun i Ledelsesakademiet, der er en del af Region Syd. Hun deltog i DM i ledelse, fordi hun hele tiden afsøger nye og interessante måder at tale om ledelse på.

Vinderen fra 2019

Spillet trænede mig i omstillingsparathed. Når vinderen af sidste års DM i e-ledelse, Henrik Storm Matthesen, tænker tilbage på, hvad han tog med sig fra spillet, er det evnen til at omstille sig.

Test dig selv som leder

I samarbejde med Actee giver StepStone dig adgang til en række andre ledelsesspil, der tester dine lederevner og klæder dig teoretisk på til hverdagen som leder.

Dit udbytte

Udover æren og udvidede lederkompetencer kan du deltage i DM i ledelse, hvor hovedgevinsten er et gavekort på 12.000 kr. til MEYERS restauranter og et årsabonnement til Actees spilplatform til en værdi af 55.000 kr.

Dit udbytte er også, at du kan afprøve mulige scenarier i din ledelse og blive klogere på, hvordan det kan modtages i den virkelige verden.

Det koster ikke noget, og alle kan være med. Spillet udbydes i samarbejde med vores samarbejdspartner Actee.

Vil du have nyhedsbreve fra StepStone?

Ja tak, jeg vil gerne modtage StepStones nyhedsbrev med tips, guides og baggrundsviden inden for fx ansøgning, CV, jobsamtale, karriereskift, jobglæde og indimellem en mulighed for at deltage i en konkurrence. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevet ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her. I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse og navn). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.