International rekruttering

Vest­eu­ro­pæ­ers motiver for at arbejde i udlandet

De fleste vesteuropæere, som vil arbejde i udlandet, angiver samme grunde til at flytte til udlandet. Først og fremmest ønsker de at udvide deres horisont. Dernæst motiveres de af karrieremuligheder og ønsket om at udfordre sig selv.



Græske jobsøgere er mere motiveret af ønsket om at undslippe den vanskelige økonomiske situation i deres land. At udvide deres erhvervserfaring er ikke det, der motiverer dem. De ønsker simpelthen bedre karrieremuligheder, en klar indikator af den økonomiske krise i Europa. Spanske og irske jobsøgere følger også denne tendens: idet de håber på en bedre levestandard ved at flytte til udlandet.

Det er værd at bemærke, at kun fire lande: Danmark, Finland, Frankrig og Holland har jobsøgere, som angiver at 'lære nye kulturer at kende' som en af de top tre årsager til at arbejde i udlandet. Top tre årsager i Sverige er også lidt forskellige: her nævner jobsøgere det at møde nye personer og skabe et netværk, som værende en vigtig del af at arbejde i udlandet.

Hovedårsager til at vesteuropæere ønsker at arbejde i udlandet



Virksomheder kan gå på opdagelse i værktøjet og selv opleve de detaljerede analyser og de mange forskellige segmenteringsmuligheder, der nemt klikkes til eller fra.

Det er nemt og gratis at registrere sig, men The Network forbeholder sig retten til at give adgang fra case til case.

Om StepStone

StepStone blev grundlagt i 1996 og er i dag en af de mest succesfulde online jobportaler i Europa. Med over 11 mio. besøg og mere end 92.000 job pr. måned driver StepStone en af de største jobportaler på det europæiske marked. Alt hvad StepStone gør, har et klart mål: at matche de bedste kandidater med de bedste virksomheder.

StepStone beskæftiger ca. 450 personer i 11 lande med det formål at levere den bedste service til alle rekrutterende kunder; lige fra små lokale spillere til store globale selskaber inden for alle sektorer af industrien. Mere end 16.000 virksomheder, f.eks. Vestas, Lego, Siemens, Carlsberg, A.P. Møller Mærsk og Deloitte bruger StepStone med succes i 11 europæiske lande til rekruttering af kvalificerede medarbejdere.

Om The Network

49 markedsledende jobportaler i verden har samlet kræfterne for at gøre det nemt for dig at finde de største talenter og de bedste kandidater, uanset hvor i verden din virksomhed har brug for det. StepStone er medstifter og aktiv del af dette samarbejde, der giver virksomheder adgang til jobsøgere i mere end 125 lande over hele verden - via et enkelt kontaktpunkt: din lokale StepStone ekspert. Udnyt denne unikke kombination af lokal ekspertise og global rækkevidde og få fuld fleksibilitet for din rekrutteringskampagne i hele kontraktens løbetid. Mere end 1.500 virksomheder stoler allerede på The Network og har ikke brug for at søge andre steder, når de skal rekruttere globalt. Hvornår skal du prøve os?

Om Intelligence Group

Intelligence Group er et globalt analyse- og konsulentbureau, der er specialiseret i rekrutteringsmarketing og employer branding. Baseret på førende forskning bliver globale rekrutteringsudfordringer analyseret og løst. Alt lige fra globale scanninger, internationale forskningsrapporter og rådgivning til totalløsninger på rekrutteringsmarketing og Employer Branding. Intelligence Group er en trendsættende partner til de bedste arbejdspladser i hele verden. Har du brug for dybdegående information om arbejdsmarkedet og global mobilitet, så kontakt Esther van Aalst for mere information på e-mail: esther@intelligence-group.nl eller tlf. +31 (0) 10 280 90 10.

Om undersøgelsen

Byggende videre på de to tidligere undersøgelse foretaget af The Network og Intelligence  Group, er Globale Talent Mobility Survey 2011 den hidtil største - med flere lande, jobsøgere og emner omfattet end tidligere. Dermed giver dette års undersøgelse dig en uvurderlig indsigt i det globale jobmarked. Undersøgelsen blev gennemført i 66 lande af medlemmer af The Network i samarbejde med det hollandske analyseinstitut Intelligence Group. I alt blev 162.495 jobsøgere spurgt til deres holdning om geografisk mobilitet i perioden fra juni til september 2011.

Læs også