Best Talent

Vi er repræsenterede i mere end 30 lande via et globalt life science netværk. Vi er stolte af, og sætter en ære i at kunne finde det helt rigtige match:

Mennesker med ambitioner til virksomheder med visioner

Vi tilbyder løsninger indenfor 3 hovedområder:

Best Talent Executive

Har fokus på search af executives. Headhunting og assessment af ledere på strategisk niveau og af bestyrelsesmedlemmer til vores bestyrelsesbank. Best Talent har også stor succes med rekruttering af executives til mindre virksomheder og start-ups. Her er rekrutteringsprocessen særlig udfordrende, da der skal findes det helt rigtige match mellem virksomhedens kultur, founder, investorer og den nye executives ambitioner, personlighed og kompetencer.

Best Talent Recruitment

Har fokus på search & af specialister og ledere på taktisk niveau. Best Talent gennemfører hele rekrutteringsprocesser eller dele af processen. Ligeledes kan vi tilbyde at vurdere jeres egne kandidater. Det hele bliver fuldstændigt tilpasset jeres behov.

Best Talent Empowerment

Her tilbyder vi strategisk onboarding, karriererådgivning, lederudvikling, outplacement, stressmanagement, coaching som lederstil og andre individuelle foredrag og workshops.