Peeq ApS

PEEQ er en drøm, der er blevet til virkelighed - Baggrunden er et ærligt og helhjertet ønske om at "VI VIL GØRE EN FORSKEL" for vores kunder og kandidater - det er hele fundamentet i PEEQ og vores værdier og arbejdsmetoder bygger kort sagt på:

  • Vi lytter
  • Vi leverer
  • Vi brænder for opgaven

Hvorfor bruge Peeq?

I PEEQ har vi specialiseret os i SEARCH - REKRUTTERING og VIKARLØSNINGER. Vi har mange års erfaring fra både arbejdsgiver og konsulentsiden, og vi kender i den grad vigtigheden af at vores kunder bliver hørt og at vi leverer den rigtige kandidat første gang, og til tiden. Dette vil du kunne mærke uanset om du er kunde eller kandidat - Vi arbejder ud fra en seriøs og helhjertet platform der sikrer det unikke match 360 grader rundt.

Vi er kendt for vores evne til at forstå vores kunders situation og behov, og vi kan dokumentere positive, målbare resultater hos vore samarbejdspartnere.

I PEEQ går vi aldrig på kompromis med vores kvalitet. Alpha og omega for vores eksistensgrundlag er, at vi leverer en kvalitet der giver værdi for din virksomhed.
Fejlrekrutteringer er en af de poster der koster allermest på budgettet og kræver et voldsomt tidsforbrug.

I samarbejde med dig, udarbejder vi en plan for hvordan opgaven skal løses. Du får altid en tentativ tidsplan, som vi arbejder ud fra og gør vores aller bedste for at overholde, oftest løses opgaven før den ønskede tidsfrist. Uanset om du skal bruge en ny medarbejder her og nu eller ud i fremtiden.

Vi kvalitetssikrer vores processer gennem referencer og tests herunder personanalyser, logiktests, regnskabstests, sproglige tests. Testernes art er afhængig af opgavens/stillingens type.

Alle vore kandidater gennemgår desuden et dybdegående personligt interview hvorefter vi udarbejder en præsentation.

Vi tager ansvar for hele processen fra A til Z - du bliver naturligvis involveret og løbende informeret indtil din nye medarbejder underskriver kontrakten.

Vi laver altid et fast skriftligt tilbud som beskriver indholdet i vores ydelser - Du får en ordrebekræftelse med den tentative tidsplan - Du får ingen ekstra regninger - Du får til gengæld den bedste medarbejder som PEEQ'ER på såvel faglige, personlige og sociale kompetencer.

Efter ansættelsen følger vi naturligvis løbende op - både med dig og din nye medarbejder, så vi fastholder det gode forløb.