Skriv dig op: Global Talent Survey 2018

Den nye Global Talent Survey udkommer i starten af 2018. Undersøgelsen sikrer dig og os viden om de kandidater, der kan være afgørende for virksomheders fortsatte vækst.

Det er ikke blevet nemmere at finde de rette medarbejdere, og i 2020 kommer Danmark til at mangle op mod 100.000 i arbejdsstyrken.

Kan udfordringen ikke løses med højere pensionsalder og automatisering, der varetager en række opgaver for os, må andre midler tages i brug.

International rekruttering

En løsning virksomheder også må åbne sig for er rekruttering af internationale kandidater, som skal være med til at sikre den nødvendige arbejdskraft i Danmark.

Som partner hos The Network får vi adgang til den nye Global Talent Survey 2018, som udarbejdes i samarbejde med Boston Consulting Group. Rapporten undersøger internationale kandidaters mobilitet og præferencer.

Bliv skrevet op allerede nu og få fingrene i den nye rapport, når den udkommer i starten af næste år. På den måde kan du sikre viden om de kandidater, som kan være afgørende for din virksomheds fortsatte vækst.

Skriv dig op her