Find din styrke

Afklar dine kompetencer og styrk mulighederne for at få det job, du gerne vil have. Indsigt i dine kompetencer er nemlig en vigtig forudsætning for, at du kan finde jobbet, du fungerer bedst i.

Kompetencerne beskriver, hvad du kan, og hvordan du agerer i en bestemt sammenhæng. En Kompetenceprofil giver dig et hurtigt overblik over den viden og de erfaringer, du har, og som du kan bruge i dit næste job.

Under punktet Kompetenceafklaring finder du et værktøj, som du kan bruge til at blive afklaret om dine kompetencer og få tegnet din personlige kompetenceprofil.


Kompetenceafklaring

Dine kompetencer er din evne til at omsætte din viden, dine færdigheder og din erfaring til konkret handling. Dine kompetencer er afgørende for, hvilke opgaver du kan løse, og hvordan du løser dem. Det er selvsagt nødvendigt, at du er bevidst om, hvad du er god til og kan fortælle om det, når du søger nyt job.


Kompetenceprofil

Du har nu en oversigt over dine personlige og faglige kompetencer fra øvelse i området Kompetenceafklaring. Overvej herefter, hvor du har dine stærkeste kompetencer: Hvad du er allerbedst til? Du kan eventuelt gruppere dine kompetencer ud fra, hvor stor erfaring du har med at bruge dem.