FAQ

1. Hvordan virker det?

Hvordan publicerer jeg en jobannonce?

Publicer din jobannonce via vores dygtige kundeserviceteam. Send jobannoncen som et Word-dokument (ikke PDF) samt jeres logo og tilkendegivelse af arbejdssted til produktion@stepstone.dk.

Jobannoncen vil være online på StepStone samme dag, såfremt vi modtager din annonce inden kl. 15. Du vil få besked via mail, når din annonce er online. Jobannoncen er som udgangspunkt online i 30 dage, medmindre du ønsker en kortere annonceringsperiode.

Lav detaljerede og attraktive jobannoncer

Det er vigtigt at beskrive stillingen detaljeret for at tiltrække de rigtige kandidater. Gør dine jobannoncer personlige ved hjælp af en Grafisk Skabelon.

Håndter dine ansøgere, som du ønsker

Med StepStone QuickApply får du et gratis online ansøgningssystem, der hjælper dig med at styre din næste rekruttering på en smartere, enklere og mere professionel måde. Du skal bare have en jobannonce på stepstone.dk, så har du automatisk adgang til systemet.


2. Hvordan kommer mine jobannoncer til at se ud?

Vi udfærdiger en god og sigende teasertekst, der vises i søgeresultatet. Jobsøgere får altså en spændende beskrivelse af, hvad du søger og kan dermed lettere vurdere om dit ledige job er aktuelt.


3. Hvor længe er mine jobannoncer online?

Din jobannonce er som udgangspunkt online til ansøgningsfristen – eller 30 dage fra den dag, annoncen bliver lagt online.

Har du fået nok dygtige ansøgere, kontakter du vores kundeservice på produktion@stepstone.dk eller tlf. 72 25 15 25, som hjælper med at sætte din jobannonce offline.


4. Hvordan kan jeg betale?

Vi sender en faktura.


5. Hvordan finder kandidaterne min jobannonce?

Kandidaterne har flere muligheder for at finde din jobannonce. De kan søge på nøgleord, kategori, geografi, erfaring mv. De kan også søge på kombinationer af disse kategorier. Endvidere modtager rigtig mange kandidater jobannoncer via StepStones Jobagent.


6. Hvordan modtager jeg ansøgninger?

StepStone QuickApply

Med StepStone QuickApply får du et simpelt overblik over alle indkomne ansøgninger og prædefinerede mailskabeloner til at bekræfte modtagelse af ansøgning, indkalde til interview og sende afslag. Du skal bare have en jobannonce på stepstone.dk, så har du automatisk adgang til systemet.

E-mail

Angiv den mailadresse, hvortil du ønsker dine ansøgninger tilsendt. Vær dog opmærksom på, at det med GDPR er blevet vanskeligt at dokumentere håndtering af personfølsomme oplysninger i fx mails. Derfor anbefaler vi dig at bruge fx StepStone QuickApply. Det er gratis at bruge, når du har en annonce på StepStone.

Har du et e-rekrutteringssystem, kan du angive et link til systemet, som samler ansøgningerne.