Øvrige

På jagt efter Danmarks mest sjældne jobtitler

Account manager, revisor, marketing koordinator, assistent, kundekonsulent, skorstensfejer eller elektriker? Jobtitler og karriereveje findes der rigtig mange af, men nogle af dem er så specielle og usædvanlige, at man måske aldrig tænker over, at man med de rette kvalifikationer også kan blive det.Hos StepStone vil vi i de kommende måneder rigtig gerne sætte fokus på stillingsbetegnelser og jobfunktioner som ikke hænger på træerne, og vi er derfor rigtig interesserede i at høre fra dig, som har en titel eller funktion ud over det sædvanlige. Har du lyst til at fortælle os mere om din specielle jobtitel eller dit helt særlige arbejdsområde? Så skriv til os på marketing@stepstone.dk.

Som lidt inspiration har vi kigget ud i den store verden og fundet fem ret specielle stillingsbetegnelser fra det virkelige liv, som du kan se herunder:

Pingvinolog

Okay, det er måske en fordanskning der ikke helt holder i det virkelige liv, men Tom Hart er altså "Penguinologist" og arbejder for 'Zoological Society of London'.


Se video om jobbet som pingvinolog

Special Effects Makeupartist

For de der har hang til at lægge en dramatisk makeup, så er det selvfølgelig muligt at blive Special Effects Makeupartist.


Se video om jobbet som special effects makeup artist

Slangemalker

Ja, der findes skam personer, hvis fornemste opgave er at malke slanger for gift. Giften bliver brugt til at fremstille anti-slangegift og dermed redde mennesker der er så uheldige at blive bidt.


Se video om jobbet som slangemalker her

Masteklatrer

Jobbet som bestemt ikke er for folk med højdeskræk. Når noget skal vedligeholdes eller repareres øverst oppe i tårne og master, ja, så er det man ringer til den nærmeste 'Tower Climber'.


Se video om jobbet som masteklatrer her

Økologisk svampeavler

Et smukt eksempel på en kreativ iværksætterdrøm der gik i opfyldelse, men samtidig en stilling som de færreste vist kan skrive på CV'et.


Video om at skabe et svampeavler job

Har du selv en særpræget jobtitel eller en anderledes jobfunktion, så skriv til os og lad os dele den med læserne i vores kommende nyhedsbreve. 

Læs også